Muutto edessä

Muutto1.6.2008 muutan uuteen asuntoon. Vuokralle menen ja pitää heti ensimmäisenä päivänä olla 1020 euroa kädessä, kun menen tekemään vuokrasopimuksen. Pitää siis maksaa 340 euron vuokra, sekä takuuvuokra, joka vastaa kahden kuukauden vuokraa.

No hyvä kuitenkin, että pääsen vihdoinkin omaan rauhaan täältä vanhempien asunnosta. Aikaisemminhan tuli opiskelujen yhteydessä asuttua kolme vuotta Loimaalla, mutta opiskelujen päätyttyä muutin takaisin kotipaikkakunnalleni vanhempieni luo ja siitä lähtien (joulukuusta) on ollut vapaa kämppä täältä hakusessa, mutta tuo asuntotilanne on vähän tiukka, kun asujia kyllä olisi, mutta asunnoista on pulaa, vaikka tänne kokoajan uutta rakennetaankin.

Ensi sunnuntaina homma kuitenkin hoituu. Pitää vain odotella 4-6 viikkoa laajakaistaa, jonka takia kirjoittelu jää luultavasti vähemmälle täällä, sekä parablogin puolella, mutta onneksi kavereilla ja vanhemmilla on netti, jota tulen aina silloin tällöin lainaamaan. Olen muutenkin aika monen asian takia netistä riippuvainen ja tulee kylmät väreet, jos esim. sähköposti on yli päivän tarkistamatta.

Päivitys:

Unohdin kertoa uudesta (tulevasta) kämpästäni tarkemmin. Kyseessähän on siis iso yksiö (33neliötä) parvekkeella. Oikein kodikkaalta paikalta vaikutti ensisilmäyksellä ja erikoisuuksina voidaan mainita parveke, kookas vaatehuone ja kylpyamme. 🙂 Damn, en muistanut katsoa oliko siellä pakastin, mutta luulenpa, että on. Edellisessä asunnossani Loimaalla ei ollut kuin pieni pakastelokero jääkaapissa, joka pisti v*tuttamaan, sillä ei voinut ostaa roppakaupalla esim. jäätelöä jääkaappiin. 😀

Täytyy ottaa kuvia tämänhetkisestä kämpästä ja tulevasta kämpästä, sekä muuttopuuhista, kun niiden aika on. 1.6 siis lisää settiä tänne…

Mainokset

1 comment so far

  1. Maijapop on

    Tampereelle voi sitten tulla lainaamaan nettiä jos ei millään lähempää löydy


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: